Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk


  Ollárné Zsuzsa

          Kézműves vállalkozó vagyok 2012 óta, de előtte kb. tíz évvel ugyanezt a tevékenységet én kezdtem el családi vállalkozáson belül.  Saját nehézségem volt a kezdeti motivációm, nyak, hát, derék és jelentős csípőfájdalom. Kora hajnaltól a fájdalmaim végett nem tudtam már ágyban maradni. Nagyon kétségbe voltam esve, hogy mi lesz így velem. Ekkor kezdtem utánanézni mi mindent tehetek magamért. Így találtam rá a természetes töltetű párnák, matracok jótékony tulajdonságaira is. Reményt érezve megörültem az egyszerű, de nagyszerű tönkölypelyva és egyéb gabonák természetes segítségének. A tönköly nem volt teljesen ismeretlen számomra. Kislánykoromban nagy élvezettel szalmából készült ördögmalmokat készítettem a Nagyalföldön, ahol születtem. 

Mivel alaposan mélyére szeretek járni a dolgoknak, a gyökerekig igyekeztem ásni. Minden fellelhető szakirodalmat, véleményeket, tapasztalatokat áttanulmányoztam. Felkutattam a biotermesztésű lelőhelyeket és természetes textilalapanyagok gyártóit és elkezdtem kisérletezni. Kiválasztottam a legmegfelelőbb anyagokkat, formákat, méreteket. Első tönkölypárnám és matracom rövid használata után, már egyre nagyobb lett az örömöm, panaszaim jelentős enyhüléséért és végső soron megszűnéséért. Kipihenve ébredtem és már nem volt nehéz lehajolni és fizikai munkákat végezni . Elláttam a családomat  és barátaimat is különböző párnafélékkel. Sok-sok pozitív terméktapasztalatot gyüjtöttem. 

Fontos volt számomra, hogy hosszútávon elégedettséget váltsanak ki az egyre bővülő tönköly, köles és hajdina töltetű párnafélék. Teljesen elhívatott lettem. Mindenféle gerincet  tehermentesítő és egyéb fájdalmakat enyhítő és kényelmi termékek születtek, ortopédus szakorvos segítségével és ajánlásával. A hálás visszajelzések, mások öröme a mai napig is erőt ad a munkámhoz. Ezen felül, nagyon szeretek ezekkel az anyagokkal dolgozni, tervezni, fejleszteni és a színekkel is bánni. Az esztétikummal is sokat foglalkozom. Minden korosztályra gondolok, így természetesen a gyerekekek is fontosak. Nagy örömömre lett,  amikor a gyógy-kisvakondok, békák, pingvinek, antistresszként, hűtő-melegítő párnaként, csuklótámaszként nem csak a felnőtteknek, hanem az ő kedvencükké is válnak.

Telephely: 8900 Zalaegerszeg, Szívhegyi u. 24.

Nyilvántartási szám:30292087                                                                                                                 

Adószám: 56974111140

Cégbíróság vagy Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:

Okmány és Lakcímnyilvántartó Iroda Zalaegerszeg

E-mail: jobbanaludni@gmail.com

Tel.: 30/6686576  

Fő tevékenység: 

139201, Konfekcionált textiláru gyártása (kivéve: ruházat) m.n.s.

Tevékenységi körök:

139202  Népi iparművészeti és iparművészeti lakberendezési textiltermék készítése

141301  Felsőruházat gyártása (kivéve: munkaruházat) m.n.s.

141908  Egyéb népi iparművészeti és iparművészeti ruházat készítése

321303  Ajándéktárgy- és díszműáru-készítés

331911  Dekorációs festés

479101  Csomagküldő kiskereskedelem